Ny opdagelse gør fans bekymrede

Adeles turné aflyst efter at de opdagede…

Efter 121 forestillinger til støtte for hans massivt populære album “2015”, sluttede Adele turnéen med yderligere to shows på Wembley Stadium i London.

Forestillingerne, der var planlagt i denne weekend – omtalt af hende som “The Finale” – ville have dækket de to andre aftener i ugen, hvor hun sang for over 100.000 fans pr. Nat, ifølge den britiske musikindustri Music Week. Turen startede i februar 2016 og strækkede sig over Europa, Nordamerika, Australien og New Zealand.

Nogle fans var især skuffede, da den 15-tiders Grammy-vinder gentagne gange har antydet, at dette kan være hendes sidste turné.

Men ”Hello” -sangeren erkendte på sociale medier, at hun var så desperat at optræde i weekenden, at hun tænkte på at efterligne foran publikum.

”Jeg har aldrig gjort det, og jeg kan ikke gøre det mod dig om en million år. Det ville ikke være den rigtige mig derude, ”skrev hun. “Jeg er ked af det.”

Adele indrømmede også, at hun har kæmpet vokalt i de seneste forestillinger.

”Jeg gik til min halslæge i aften, fordi min stemme åbnes overhovedet i dag, og det viser sig, at jeg har ødelagt min stemmesnor,” skrev hun. “Og efter lægelig rådgivning kan jeg simpelthen ikke udføre denne weekend.”

Hun tilføjede, at refusioner vil være tilgængelige, hvis hun ikke kan omplanlægge forestillingerne.

I marts fortalte Adele New Zealand Herald, at hun ikke var god til at turnere og bare ramte vejen så bredt på grund af sine fans.

Ifølge Vanity Fair skrev hun i håndskrevne notater, som deltagerne i hendes foregående to London-shows modtog: ”Og jeg ville have, at mine sidste shows skulle være i London, fordi jeg ikke ved, om jeg nogensinde vil turnere igen, og derfor vil jeg have min sidste gang hjem. “

The Guardian rapporterede, at hun havde blødning i stemmebåndet tidligere og havde annulleret showet i 2011 for operation.

I løbet af denne turnering skrotede Adele en dato i Phoenix på grund af en sygdom, men det var planlagt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *