Den viktigaste aspekten i ditt liv!

Jag tänker inte slå runt busken. Den viktigaste aspekten i ditt liv är DU. Om du av någon anledning känner dig annorlunda måste du göra en seriös själsökning. Varför? Det är enkelt, om du inte älskar eller uppskattar dig själv, vem kommer då att göra det? Jag kommer att försäkra er att ingen.

Tyvärr ser jag många individer som placerar sina barn, partners, föräldrar och till och med sina husdjur innan de ens tänker ta hand om sig själva. Detta är inget sätt att leva ditt liv. Se först till att du tillgodoser dina egna behov och sedan oroa dig för alla andra. Jag vet att det i dagens snabba värld är svårt att få lite tid, men om du gör ett ärligt sätt att fokusera på “DU” först. Då är jag säker på att du i slutändan kommer att vara mer självsäker och nöjd i livet. Du kan inte basera hela din existens på andra individer. Varför? Du föddes en enda enhet och kommer att lämna världen på samma sätt. Vad betyder det här? Att du redan är komplett och underbar!

Nu, missförstå inte mitt meddelande. Jag föreslår inte att du blir en självöverskådlig skämt och försummar eller misshandlar dina barn, partner etc. Istället föreslår jag att du inte ska ta rollen att ta hand om alla andra och sedan dig själv. Fokusera istället på att behandla dig själv som om du är din egen bästa vän. Ta hand om dig själv både fysiskt och mentalt. Det är inte fördelaktigt för dig att göra allt för alla andra och försumma ditt utseende, personliga utveckling, intressen osv. Andra kommer så småningom att ta dig för givet (även omedvetet) och du kommer att känna dig bitter och förargad. Istället älska de omkring dig men praktisera självkärlek först. Nu är det en win-win situation!

Med vänliga hälsningar,

Kenia Morales

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *