Den senaste upptäckten ❗️, bekymrar fansen…

Adeles turne är i spillror 😱… efter att de upptäckte… ❎

Efter 121 föreställningar till stöd för sitt massivt populära album “2015” skulle Adele avsluta turnén med ytterligare två shower på Wembley Stadium i London.

Föreställningarna som planerats i helgen – kallas av henne som “The Finale” – skulle ha täckt de andra två kvällarna i veckan där hon sjöng till över 100 000 fans per natt, enligt den brittiska branschbranschen Music Week. Turnén startade i februari 2016 och sträckte sig över Europa, Nordamerika, Australien och Nya Zeeland.

Vissa fans var särskilt besvikna eftersom den 15-tidiga Grammy-vinnaren upprepade gånger har föreslagit att detta kan vara hennes sista turné.

Men “Hello” -sångaren erkände på sociala medier att hon var så desperat att uppträda i helgen att hon tänkte mimma framför publiken.

“Jag har aldrig gjort det och jag kan inte göra det mot dig på en miljon år. Det skulle inte vara den riktiga mig där uppe,” skrev hon. “Jag är ledsen.”

Adele medgav också att hon har kämpat vokalt under de senaste föreställningarna.

“Jag gick till min halsläkare i kväll eftersom min röst öppnas alls idag och det visar sig att jag har skadat min röstsladd,” skrev hon. “Och på medicinsk råd kan jag helt enkelt inte utföra under helgen.”

Hon tillade att återbetalningar kommer att finnas tillgängliga om hon inte kan omplanera föreställningarna.

I mars berättade Adele till New Zealand Herald att hon inte var bra på att turnera och bara träffade vägen så omfattande på grund av hennes fans.

Enligt Vanity Fair skrev hon i handskrivna anteckningar som deltagarna i hennes tidigare två London-show fick: “Och jag ville att mina sista shower skulle vara i London för jag vet inte om jag någonsin turnerar igen och så jag vill ha min sista gången att vara hemma. “

The Guardian rapporterade att hon hade blödning i röstsnören tidigare och hade avbrutit show 2011 för operation.

Under denna turné skrotade Adele ett datum i Phoenix på grund av en sjukdom, men det planerades om.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *